Επιλεγμένα

Εταιρία

simply fruit

simply fruit

H Simply Fruit Hellas  είναι μία ταχεία αναπτυσσόμενη εταιρεία με αντικείμενο την χονδρική πώληση κατεψυγμένων φρούτων.Η εταιρεία ιδρύθηκε το έτος 2010 στην Κρήτη  και προέκυψε από τη σύμβαση Master Franchise με τη διεθνώς δραστηριοποιήμενη εταιρεία Simply Fruit group Co. με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία. Η μητρική εταιρεία είναι εδραιωμένη στον χώρο της  εστίασης από το έτος ίδρυσής της 2007. Συστήματα Master Franchise αυτής βρίσκονται σε χώρες όπως σε Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Ολλανδία, Γιβραλτάρ, Ιρλανδία, Β. Ιρλανδία και Μέση Ανατολή.Φυσικά διαθέτει επίσης και ένα τοπικό δίκτυο Franchise στην Μ. Βρετανία.
Η Simply Fruit Hellas  βρίσκεται σε συνεχή επιχειρηματική άνοδο και επιδιώκει μέσω του συστήματος της δικαιόχρησης την επέκτασή της στην υπόλοιπα ελληνικά νησιά και ηπειρωτική Ελλάδα.       
       
Το αντικείμενο δραστηριοποίησης της Simply Fruit Hellas  αποτελεί η χονδρική πώληση διατηρημένων φρούτων σε πάγο.Τα κατεψυγμένα προϊόντα της εταιρείας έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες και μέταλλα και κρατούν όλη τη φρεσκάδα τους.Είναι ιδανικά για την παρασκευή χυμών μέσω του χτυπήματος τους στο μπλέντερ με βάση τον  φυσικό χυμό μήλου και προσφέρουν μία πραγματική ,δροσερή,εύγευστη απόλαυση,σε αυτούς οι οποίοι δοκιμάζουν τα επι τόπου ετοιμασμένα φρουτένια ροφήματα, λόγω της εκπληκτικής και γνήσιας γεύσης τους. Οι χυμοί από τα εκλεκτά φρούτα της Simly Fruit Hellas αναζωογονούν σε οποιοδήποτε χρόνο και περίσταση της ημέρας. Καθημερινά προσφέρουν μία δυναμωτική μικρή ανάπαυλα.       
       
Η Simply Fruit Hellas στοχεύει σε διάφορες πελατειακές ομάδες. Οι ενδεχόμενοι πελάτες είναι ιδιοκτήτες καφέ, bars, beach bars, bar ξενοδοχείων, παιδότοπων, γυμναστηρίων, κέντρων υγιεινής διατροφής και πολλοί άλλοι  πελάτες.         
H ενδυνάμωση και η ενίσχυση του οργανισμού είναι απαραίτητη με βιταμίνες και υγιεινά συστατικά όπως είναι τα  φρούτα για τους χυμούς από την Simply Fruit Hellas που είναι χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς τεχνητά στοιχεία, χωρίς χρωστικές και γλυκαντικές ουσίες, 100% φυσικά φρούτα.